Сподели в Facebook  

четвъртък, 16 април 2009 г.

Пиърсинг и секс

Традиционно се смята че пиърсингът повишава сексуалността и прави интимната близост по-чувствена. Учени от Питсбъргския университет решили да изяснят доколоко това твърдение съответства на действителността.

Резултатите доказали, че всичко е абсолютно вярно, но ... наопаки . Болшинството от хората, у които след пробиването на тялото в различни интимни области възникнат някакви проблеми, не се обръщатза помощ към лекарите. От 146 запитани мъже и жени, само 3% след като са открили някакви инфекции са потърсили лекарска помощ. Сред участниците в изследването 43% имали пробити зърна на гърсите, 25% - гениталиите, а 32% пробили нещо друго по тялото си. .

Най-разпространеният проблем у пробилите гърдите си било намаляването на чувствителността на зърната (37%), а също и раздразване на кожата и инфекции (по 21%). Що се отнася до мъжете, които са украсили главната си гордост, то основният им проблем бил затруднения при уриниране (39%) и намаляване на чувствителността (31%).
Това са научни факти, моля, изслушайте мнението на авторитетни изследователи преди да се решите на поредното пробиване на тялото в сляпо следване на мода или семпло подражание.
Източник:www.lekar.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар