Сподели в Facebook  

събота, 11 април 2009 г.

От какво зависи сексуалното дълголетие?

От какво зависи сексуалното дълголетие? Сексуалното дълголетие зависи от броя на простудните заболявания, които сте прекарали през живота си. До такъв извод с стигнали шотландски учени.

Работата е там, че организмът, отслабен от простудно заболяване, между другото, едно от най-разпространените, не може да изработва хормоните, необходими за нормалното развитие на сперматозоидите у мъжете.
Високата температура, която обикновено съпровожда простудата, също се отразява отрицателно на спермата.

Заедно с това специалистите стигнали до извода, че към простуда са предразположени хора, в чийто организъм има недостиг на витамини, минерали и други полезни вещества.

Съответно хората със слаб имунитет се заразяват с простудни и вирусни заболявания по-бързо и главно по-често, отколкото, отколкото «спортните» представители на човешката раса.Броят пъти, в които вие сте преживели простуда, също влияе на способностите на организма за самообновяване и, като следствие, за изработката на сперма.

Експертите-сексолози са направили прост извод от всичко гореизложено – физическите натоварвания, правилното хранене и свежият въздух ще способстват за вашето сексуално дълголетие, а факторите, които отслабват имунитета – точно обратното.
Източник:www.lekar.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар