Сподели в Facebook  

четвъртък, 16 април 2009 г.

Анти-виагра за секс маниаци

Анти-Виагра – така индийските фармаколози планират да нарекат новото лекарство за сексуално обременените мъже и жени. Ако едни вземат Виагра и мечтаят за секс, то други се мъчат от своята повишена сексуалност, която постоянно ги отвлича от работата и личния живот. Препаратът, който ще подтиска сексуалните влечения и намалява нивото на ерекцията, а също и «ще насочва мисълта за секс в друга посока» ще бъде пуснат за продажба още през следващата година.

Тази таблетка ще може да обуздае сексуалните страсти и на най-неуправляемият секс-маниак и навярно веднага ще постъпи на въоръжение в психологичните и психическите служби в болниците. Работата е там, че за разлика от другите аналогични препарати, тя не подтиска волята, няма сънотворен ефект и по никакъв начин не влияе на съзнанието, концентрацията на вниманието и други важни жизнени функции.

Това е важен проблем на съвременната медицина защото често хората, страдащи от подобни проблеми, не могат да се справят самостоятелно с половото влечение. В най-добрия случай, както е при нимфоманията, те са принудени постоянно да мастурбират или да да имат безпорядъчни полови контакти. В най-лошия случай, например, когато влечението е насочено към деца (педофилия), животни (зоофилия) или трупове (некрофилия), хората са принудени да извършват престъпления.

Известно е, че много хора, страдащи от подобни полови разстройства (включително и истинските секс-маниаци!) не рядко са се обръщали за помощ към психиатри и секспатолози с молба да им се помогне да обуздаят своето постоянно сексуално влечение и да се справят с патологическото състояние. Но често на лекарите не им е по силите да подберат подходящия препарат, който би намалил половото влечение без да нанесе вреда на здравето на пациента. В резултат пациентите се отказват от лечение и извършват престъпления. Новият препарат ще спре и ще помогне на много хора с най-различни сексуални девиации, а също ще помогне и на хиперсексуалните тийнейджъри и млади хора да преживеят възрастта на хиперсексуалността без многобройни безразборни полови контакти.
Източник:www.lekar.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар