Сподели в Facebook  

четвъртък, 9 април 2009 г.

Шест тайни за еректилната дисфункция

Имате проблеми с ерекцията и най-накрая сте решили да отидете на лекар? Преди това обаче трябва да знаете 6 неща, които могат да спасят здравето ви (в това число слуха и зрението) и да ви спестят много разходи - 6 неща, които докторът навярно ще забрави да ви каже.

1. Повече от еректилна дисфункция
Смущенията на ерекцията са нещо повече от нощен проблем. Тялото ви се опитва да привлече вниманието ви сега, преди да стане твърде късно. Артериите ви все повече и повече се запушват с плака (от неправилното хранене/тютюнопушенето/гените). И това се случва навсякъде из организма ви, но го наблюдавате непосредствено при еректилната тъкан. Дори да си мислите, че с вземането на едно хапче сте решили проблема, това няма да промени обстоятелството, че сте се запътили към преждевременна смърт. Един факт: през първата година от пускането в продажба на едно популярно лекарство срещу импотентност над 1000 потребители починаха от сърдечен удар.

2. Всичко е въпрос на кръвообращение
Целият проблем при еректилната дисфункция е в нарушената циркулация на кръвта. А хапчетата за ерекция само ще увеличат притока на кръв към пениса за 2-3 часа. Ако обаче лекувате това състояние по натурален начин, ще можете да подобрите трайно кръвообращението си, да излекувате импотентността и дори да прибавите 10 или 20 години към живота си - и при това цялото ви тяло ще бъде в много по-добра форма.

3. Какво трябва да избягвате
Правете всичко с мярка, а за някои неща изобщо забравете. Ако страдате от еректилна дисфункция, трябва да спрете цигарите, да намалите алкохола (не повече от едно питие за цялата вечер) и да ограничите кофеина (който се съдържа в неща като безалкохолните напитки, шоколада и кафето).

4. Вашата диета
Тя е, с една дума, „всичко". Трябва да започнете да намалявате въглехидратите, като проверявате количествата им върху етикетите. Един добър съвет е да не консумирате повече от 300 г въглехидрати дневно. Внимавайте с пържените, обработените, мазните и бързите храни.

5. Изгубеното изкуство на дишането
Известно ли ви е, че по-голямата част от населението на планетата страда от недостиг на кислород? И вие навярно получавате с 15% по-малко кислород, отколкото е нужен на тялото ви.
Причината най-вероятно е в слабата физическа активност и неправилната поза. За щастие можете да усвоите някои прости дихателни упражнения (които да изпълнявате дори на бюрото, без колегите да забележат), които ще засилят оросяването.

6. Какво?
Точно така, може да загубите слуха и зрението си в резултат на употребата на хапчета за ерекция. Това са двата най-наскоро открити странични ефекта, свързани с този вид медикаменти. Наистина ли смятате, че си заслужава да останете глухи или слепи до края на живота си заради нещо, което бихте могли да излекувате и с природни средства?


Източник:www.lekar.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар