Сподели в Facebook  

четвъртък, 28 май 2009 г.

Заблуди за варикозата

Лечението на варикозата води до ограничения, болка и страх – лечението се извършва чрез склеротерапия – използвате се тънки игли, които не причиняват болка. Процедурите са 2-3 с амбулаторни условия. За няколко дни се слага еластичен бинт, после еластично трико, в зависимост от степента на заболяването. Единственото, което не трябва да правите в да скачате, бягате и да ходите на сауна и солариум.
2. Пиявиците „попиват” лошата кръв и нормализират кръвообращението – пиявиците просто та разреждат кръвта, като изпускат вещество наречено гирудин. Но след отделянето на пиявиците положението си остава същото, както и преди тях – кръвта отново се сгъстява и забавя движението си. На мястото на ухапаното се появяват трофични язви именно затова СЗО отдавна е забранила този метод на лечение
3. Едни вени изчезват, на друго място се появяват нови – това се дължи на пренатоварване на здравите вени – ние не виждаме повърхностните вени, които работят, защото около 90% от кръвопотока се осъществява по дълбоката венозна система. При варикоза на долните крайници засегнатите вени не функционират и отокът се насочва към здравите вени – най-вече към дълбоката венозна система. Не може да става въпрос за претоварване, защото варикозата е прогресиращо заболяване и с времето могат да е появяват все нови и нови засегнати области.
4. Мехлемите и геловете могат да лекуват разширените вени – най-важно е изясняването причината за заболяването. Ако болният има гъста кръв, появата на болестта не е учудваща. Обикновено причината е наследствено предаване недостатъчна еластичност на венозните стени. Именно те се лекуват и това не става с мазане с препарати за разширени вени.

Източник:www.lekar.bg

3 коментара:

Lanasm.inspace каза...

http://video.yandex.ru/external/4611686021720348286/view/40925093/?cauthor=lanasm-intway&cid=4

Здравейте!
Живот
без лекарства! Какво би могло да бъде по-добре? Фразата - "Здравето не могат да се купят" - е на изчезване. Сега можете да си купите здраве! физика химия спечели!
Скъпи приятели Причината за всички болести - паразити, вируси, инфекции, бактерии и токсини. И често на токсините от лекакрства.
Уникален, изключителен устройства DETA най-новите версии - можете да си купите само от официални представители на корпорацията Intway.
Закупуване на оборудване части, че Русия изобрети учен Сергей Коноплёв и ще се отърва от това тежко заболяване. Съоръжения Deta не лекува всичко, те третират почти всичко! Широк спектър от заболявания, включени в програмата устройства. В допълнение, те все още могат да бъдат планирани за повече от 3000 заболявания.
http://lanasm.intwaylife.com/ru/lifeenergy/deta-ap/about/
Най - новите продукти за здраве: http://lanasm.intwaylife.com/
Mоят видео канали : http://www.youtube.com/user/Lanasmintway,
Моят вестник: http://www.sibir.bg/blog/Lanasmintway/ , http://www.liveinternet.ru/users/lanasmintway,
Покани лекарите да си сътрудничат! Вие наистина трябва да болни хора! Моя уебсайт: http://lanasm.intway.me/, http://lanasm.intway.com Записват. Свържете се с мен на Skype: Svetlana_floks , ако имате нужда от устройството. Свържете се с мен, както и, ако искате да станете партньор. Аз ще ти помогна.
Стани ми партньор, който да изпълнява мисията си!

Лана каза...

Повече информация :
http://lanasm.intwayblog.net/

Пиявица България - Лечение с Медицински Пиявици и Хирудотерапия каза...

Медицински Пиявици – цена 7лв на пиявица. Ексресна куриерска доставка на следващият ден до дома ви. Инструкции за ползването им в домашни условия и необходимите грижи за тях, са включени с първата ви поръчка. Тел: 0988979306 / Email: jeliomir@abv.bg
Ние сме официалните вносители на Медицински Пиявици тип “Хирудо-Медисиналис” за България, директно от био-фермата производител. Поръчки над 50, 100, 200, 300, и повече броя се таксуват по цени на едро, с безплатна доставка. Цените ни са най-добрите в цяла Европа! 7лв - до 20 пиявици ; 6лв - от 20 – 50 бр ; 5лв - от 50-100 ; 4лв - от 100-200 ; 3лв - от 200-500 ; 1лв - от 500-1000
При нужда, пиявиците могат да бъдат полагани на специални рефлескорни точки по тялото, както и на болните места и органи от наш практикуващ пътуващ-хирудотерапевт, за което лечение се заплаща допълнително, в зависимост от положената бройка.
Терапията с хирудо-пиявици се ползва успешно от векове наред и напоследък се радва на възроден интерес у нас, благодарение на хомеопатичните и традиционни методики на лечение на болести.

Публикуване на коментар