Сподели в Facebook  

четвъртък, 14 май 2009 г.

Премахват мазнини без операция

Модерен апарат за бързо премахване на мазнини без операция е представена на специализираното изложение за медицинска и стоматологична техника “БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ”. Форумът бе открит официално днес от здравния министър Евгений Желев в Интер Експо център.

За постигане на идеална фигура са достатъчни 4 процедури през 2 седмици. Проблемните места се обработват по 5 мин . със специален накрайник, който излъчва радиочестоти и ултразвук.

Четка за зъби с компютър може да се види на изложението. Нововъведението струва 220 лв. и работи по 4 програми – за основно и щадящо почистване, за масаж и за бяла усмивка.

Специален датчик пази зъбите от нараняване. Той издава нежен сигнал в случай, че потребителят натисне емайла повече от допустимото. Четката прави 40 000 пулсации и 8800 въртеливи движения в минута. Батерията се зарежда 24 часа и издържа 12 дни. Предвидени са четири накрайника за цялата фамилия.

За деца и възрастни се предлагат апарати от мека пластмаса за бързо изправяне на зъбите, които струват 200 лв. Те трябва да се слагат в устата само по 2 часа на ден или по време на сън.

Зъболекари могат да закупят стоматологичен стол, облицован с чиста кожа за 14 хил. лв. Другата екстра е, че плювалникът е от кристал и без ръбове и по този начин не позволява да се задържат бактерии.

Дентална фирма пък в сътрудничество в представителството на “Мазерати” разиграва томбола за стоматолози и зъботехници. Щастливецът, на когото ще изтеглят името, ще замине за Италия, където на световно известната състезателна пистата Варано ще разбере лично що е то агресивно кормуване.

223 фирми от 40 страни представят новостите в медицинска и стоматологична техника на форума, който ще продължи до петък. През последния ден от 10 до 16 часа ще се правят безплатни изследвания за хепатит С. /АСН

0 коментара:

Публикуване на коментар