Сподели в Facebook  

събота, 23 май 2009 г.

500 000 души у нас страдат от астма

500 000 души у нас страдат от астма, като 150 000 от тях са деца. Това обявиха от Асоциацията на българите, боледуващи от астма.

По повод Световния ден за борба с болестта, граждани измериха дишането си и се консултираха безплатно със специалист-пулмолог в столичния парк "Заимов“.
Астмата е лечимо заболяване, но често хората са склонни да пренебрегват симптомите и да не търсят лекарска помощ, или нямат поставена вярна диагноза от пулмолог или алерголог. Това показаха и безплатните прегледи. Тревожно е, че много от пациентите с астма пушат, коментира пулмологът д-р София Ангелова, която преглеждаше резултатите на тези, които измериха капацитета на дишането си. "Тютюнопушенето може и да отключи астма. Майки-пушачки записват децата си за изследвания, но за съжаления продължават да пушат вкъщи. Такива деца не могат да излязат от астматичното състояние", каза д-р Ангелова. Информацията е на БНР./БГНЕС


Източник:http://hapcheto.com

1 коментара:

Светлана каза...

Здравейте!
Астмата е вече излекувани!

Живот без лекарства! Какво би могло да бъде по-добре? Фразата - "Здравето не могат да се купят" - е на изчезване. Сега можете да си купите здраве! Физика химия спечели!
Скъпи приятели Причината за всички болести - паразити, вируси, инфекции, бактерии и токсини. И често на токсините от лекакрства.
Уникален, изключителен устройства DETA най-новите версии - можете да си купите само от официални представители на корпорацията Intway.
Закупуване на оборудване части, че Русия изобрети учен Сергей Коноплёв и ще се отърва от това тежко заболяване. Съоръжения Deta не лекува всичко, те третират почти всичко! Широк спектър от заболявания, включени в програмата устройства. В допълнение, те все още могат да бъдат планирани за повече от 3000 заболявания.
http://lanasm.intwaylife.com/ru/lifeenergy/deta-ap/about/
Най - новите продукти за здраве:
http://lanasm.intwaylife.com/
Mоят видео канали : http://www.youtube.com/user/Lanasmintway,
Моят вестник:
http://www.sibir.bg/blog/Lanasmintway/ ,
http://www.liveinternet.ru/users/lanasmintway,
Вземи устройство Дета! Те правят чудеса! Устройства - това е вашият семеен лекар в джоба!
Покани лекарите да си сътрудничат! Вие наистина трябва да болни хора!
Моя уебсайт:
http://lanasm.intway.me/,
http://lanasm.intway.com
Записват. Lanasm.intway@yandex.ru
Свържете се с мен на Skype: Svetlana_floks , ако имате нужда от устройството. Свържете се с мен, както и, ако искате да станете партньор. Аз ще ти помогна.
Стани ми партньор, който да изпълнява мисията си!

Публикуване на коментар