Сподели в Facebook  

понеделник, 11 май 2009 г.

„Булмедика/Булдентал” ще бъде открито в София

Министърът на здравеопазването Евгений Желев ще открие утре в 10.00 часа Международното изложение „Булмедика/Булдентал”, съобщиха от Министерството на здравеопазването. 43-ото издание на тази най-авторитетна медицинска изложба в Югоизточна Европа ще се проведе от 12 до 15 май 2009 г. в „Интер Експо Център” и по традиция се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на професионалните организации – Български лекарски съюз и Български зъболекарски съюз.
В четири изложбени павилиона ще бъдат представени най-новите постижения в областта на медицината, лабораторното оборудване, денталната медицина, офталмологията, ортопедията, рехабилитацията и профилактиката. Международната изложба е ориентирана към лечебни и болнични заведения, диагностично-консултативни центрове, медицински и дентални клиники, както и към специалисти, работещи в различни области на хуманната и денталната медицина.
На 223 щанда са експонатите на над 900 компании от близо 40 държави. В изложението участие ще вземат 61 директни изложители от България, Китай, Корея, Чехия, Германия, Австрия, Великобритания, Тайван, Франция, Турция, Гърция, Пакистан, Малайзия, Литва, Белгия и Италия. /Агенция "Фокус"


Източник:http://hapcheto.com

0 коментара:

Публикуване на коментар