Сподели в Facebook  

събота, 16 май 2009 г.

Обажда се хроничният бронхит - пийте чайове

Метеорологичните условия през периода ще бъдат леко неблагоприятни за здравето на страдащите от хроничен бронхит. На тях фитотерапевтите препоръчват за пиене чайове от листа от подбел, живовляк и салвия. от стръкове от мащерка, риган и жълт кантарион, от цветове от лайка и слез от корени от ружа и иглика и др. От полза за хората с възпаление на дихателните пътища ще бъде и приемането 2-3 пъти дневно на по една таблетка от растителния продукт Ескуваня. Съдържащият се в него екстракт от бял ясен упражнява изключително благоприятно въздействие върху функцията на дихателната система, като спомага за подобряване на проходимостта на дихателните пътища и като подпомага антиоксидантната, противобактериалната и антиалергичната защита на организма. Полезна за хората с бронхит е и ароматерапията. като за целта се правят инхалации с етерични масла от бор. кипарис, чаен храст, розмарин, евкалипт, лайка, лавандула и др. Ако в края на периода се чувствате уморени, сънливи и с понижен жизнен тонус, то причина за това ваше състояние може да бъде не само т.нар. пролетна умора, но и въздействието върху организма ви на луната, преминаваща през фаза новолуние. От полза в подобни случаи ще бъде двукратното дневно приемане на по една капсула от хранителната добавка Витажен. Съдържащите се в нея екстракти от женшен и чесън спомагат за повишаване на жизнения тонус и в същото време подобряват сърдечносъдовата дейност и обмяната на веществата в организма. Добър енергизиращ ефект упражняват и умерените по времетраене и интензивност физически натоварвания, особено ако са последвани от контрастен душ на тялото или от неговото обтриване с хавлиена кърпа, напоена с хладка вода.

Източник:www.lekar.bg


1 коментара:

Светлана каза...

Здравейте!

Живот без лекарства! Какво би могло да бъде по-добре? Фразата - "Здравето не могат да се купят" - е на изчезване. Сега можете да си купите здраве! Физика химия спечели!
Скъпи приятели Причината за всички болести - паразити, вируси, инфекции, бактерии и токсини. И често на токсините от лекакрства.
Уникален, изключителен устройства DETA най-новите версии - можете да си купите само от официални представители на корпорацията Intway.
Закупуване на оборудване части, че Русия изобрети учен Сергей Коноплёв и ще се отърва от това тежко заболяване. Съоръжения Deta не лекува всичко, те третират почти всичко! Широк спектър от заболявания, включени в програмата устройства. В допълнение, те все още могат да бъдат планирани за повече от 3000 заболявания.
http://lanasm.intwaylife.com/ru/lifeenergy/deta-ap/about/
Най - новите продукти за здраве:
http://lanasm.intwaylife.com/
Mоят видео канали : http://www.youtube.com/user/Lanasmintway,
Моят вестник:
http://www.sibir.bg/blog/Lanasmintway/ ,
http://www.liveinternet.ru/users/lanasmintway,
Вземи устройство Дета! Те правят чудеса! Устройства - това е вашият семеен лекар в джоба!
Покани лекарите да си сътрудничат! Вие наистина трябва да болни хора!
Моя уебсайт:
http://lanasm.intway.me/,
http://lanasm.intway.com
Записват. Lanasm.intway@yandex.ru
Свържете се с мен на Skype: Svetlana_floks , ако имате нужда от устройството. Свържете се с мен, както и, ако искате да станете партньор. Аз ще ти помогна.
Стани ми партньор, който да изпълнява мисията си!

Публикуване на коментар