Сподели в Facebook  

събота, 23 май 2009 г.

СЗО ще раздава 2,4 млн ваксини в 72 страни

Световната здравна организация ще започне от днес да изпраща 2,4 милиона противовирусни ваксини на около 72 страни, сред които и Мексико във връзка със свинския грип, от който се разболяха над 1100 души в света, съобщи самата организация, цитирана от АФП. "СЗО започва да раздава 2,4 милиона антивирусни ваксини на 72 държави, които имат нужда от тях, сред които и Мексико", съобщи говорителката на организацията Фадела Чаиб, без да уточни кои страни освен Мексико ще се възползват от помощта на организацията на ООН. Лекарствата идват от "предоставените от Рош запаси между 2005 и 2006 г.", уточни тя. Швейцарската лаборатория, която произвежда медикамента Тамифлу, препоръчван от СЗО срещу новия грипен вирус А (H1N1), е дарила 5 милиона лекарства на организацията. "Част от медикаментите ще бъдат раздадени днес, 5 май в Женева и Бал, Швейцария, Мериленд, САЩ и Дубай, ОАЕ", каза още говорителката. Днес СЗО потвърди 1124 случая на свински грип в 21 страни по света, сред които 590 случая в Мексико, от които 25 са завършили с фатален край, както и 286 случая в САЩ и 1 смъртен случай. /БГНЕС


Източник:http://hapcheto.com

1 коментара:

Lanasm.inspace каза...

Здравейте!
Живот без лекарства! Какво би могло да бъде по-добре? Фразата - "Здравето не могат да се купят" - е на изчезване. Сега можете да си купите здраве! Физика химия спечели!
Скъпи приятели Причината за всички болести - паразити, вируси, инфекции, бактерии и токсини. И често на токсините от лекакрства.
Уникален, изключителен устройства DETA най-новите версии - можете да си купите само от официални представители на корпорацията Intway.
Закупуване на оборудване части, че Русия изобрети учен Сергей Коноплёв и ще се отърва от това тежко заболяване. Съоръжения Deta не лекува всичко, те третират почти всичко! Широк спектър от заболявания, включени в програмата устройства. В допълнение, те все още могат да бъдат планирани за повече от 3000 заболявания. За лечение на грип, включително и свинско месо, устройството разполага с 5 програми.
http://lanasm.intwaylife.com/ru/lifeenergy/deta-ap/about/
Най - новите продукти за здраве:
http://lanasm.intwaylife.com/
Mоят видео канали : http://www.youtube.com/user/Lanasmintway,
Моят вестник:
http://www.sibir.bg/blog/Lanasmintway/ ,
http://www.liveinternet.ru/users/lanasmintway,
Вземи устройство Дета! Те правят чудеса! Устройства - това е вашият семеен лекар в джоба!
Покани лекарите да си сътрудничат! Вие наистина трябва да болни хора!
Моя уебсайт:
http://lanasm.intway.me/,
http://lanasm.intway.com
Записват. Lanasm.intway@yandex.ru
Свържете се с мен на Skype: Svetlana_floks , ако имате нужда от устройството. Свържете се с мен, както и, ако искате да станете партньор. Аз ще ти помогна.
Стани ми партньор, който да изпълнява мисията си!

Публикуване на коментар