Сподели в Facebook  

вторник, 9 юни 2009 г.

Йонната детоксикация помага да се освободим от отровите

Специален уред, наречен детоксикатор, помага на вредните вещества да се изхвърлят от организма. Пациентът потапя краката си в съд с топла солена вода. В съда се поставя електрод и се пуска електричество с ниско напрежение. Положително и отрицателно заредените йони, които се образуват при взаимодействието между метала, солта и водата, започват да се движат по тялото. Те привличат противоположно заредените отпадни частици и ги неутрализират. Тези неутрализирани частици постъпват в междуклетъчното пространство чрез процеса осмоза. Създаденият електрически потенциал на йоните помага, посредством кръвта и лимфата, частиците да се придвижат по порите на краката и да напуснат тялото.
Йоните, също така, стимулират всички процеси в клетките, подобряват алкално-киселинния баланс, кислородния обмен, активират имунната система. При процесът на йонна детоскикация организмът изхвърля първо токсините на най-засегнатия орган. Цветът на водата показва кой е той.
Белите частици във водата са квасни гъбички, а червените – продукт на чистенето на кръвоносните съдове. Кафяв е цветът при изчистването на черния дроб, цигари и клетъчни остатъци. Оранжевият цвят говори за извеждане на пикочна киселина от ставите. Черното означава черни метли, а жълтозеленият цвят прочиства бъбреците, пикочния мехур, уретрата и простатата.
Детоксикацията не замества мнението на специалистите. Процедурата служи за изчистване от натрупания излишен товар в организма и не е лекарство. Ефектът от терапията се наблюдава още след първата процедура. За оптимален ефект е необходимо да се направят десетина манипулации през 3 дни, всяка с продължителност около 30 мин. Резултатът се вижда по цвета на водата – става все по-бистра.

Източник:http://www.lekar.bg

1 коментара:

Unknown каза...

вече и в Младост 3
бл 325 А Салон АРОВЕТА до вх 6
се предлага тази Детоксикация, както и други
процедури :)

Публикуване на коментар