Сподели в Facebook  

петък, 22 май 2009 г.

Възрастта и лечението влияят върху опасността от рак на цервикса

Възрастта на жената и видът на лечението оказват значително влияние върху риска от анормалните клетки от шийката на матката да се превърнат в рак на същото място, предаде Ройтерс. По-възрастните жени и жените, лекувани с криотерапия са изложени на най-висок риск анормалните клетки да се завърнат или да се развият в рака на шийката на матката. Колко тежки са били анормалните промени също играе значителна роля. "Вече имаме много по-ясна идея за риска от завръщане на анормалните клетки и развиване на рак след време след лечението на тези клетки", заяви Джой Мелников от университета в Калифорния, чието изследване е публикувано в списанието на Националния институт за изследване на рака. Това състояние, известно като цервикална интраепителиална неоплазия (ЦИН), може да доведе до рак. Основната причина е човешкият папиломен вирус (HPV), разпространена полово предавана болест. Намазките, на които се подлагат редовно повечето жени в развитите страни, проверяват цервикса за наличието на анормални клетки. Мелников и колегите му са изследвали над 37000 жени от Канада, които са лекувани за ЦИН между 1986 и 2000 г. Те са били сравнени с група от над 71000 жени, които не са имали медицинска история, включваща анормални клетки на цервикса. И двете групи са следени до 2004 г. /БГНЕС

Източник:http://hapcheto.com

1 коментара:

Lanasm.inspace каза...

Здравейте!
Живот без лекарства! Какво би могло да бъде по-добре? Фразата - "Здравето не могат да се купят" - е на изчезване. Сега можете да си купите здраве! Физика химия спечели!
Скъпи приятели Причината за всички болести - паразити, вируси, инфекции, бактерии и токсини. И често на токсините от лекакрства.
Уникален, изключителен устройства DETA най-новите версии - можете да си купите само от официални представители на корпорацията Intway.
Закупуване на оборудване части, че Русия изобрети учен Сергей Коноплёв и ще се отърва от това тежко заболяване. Съоръжения Deta не лекува всичко, те третират почти всичко! Широк спектър от заболявания, включени в програмата устройства. В допълнение, те все още могат да бъдат планирани за повече от 3000 заболявания.
http://lanasm.intwaylife.com/ru/lifeenergy/deta-ap/about/
Най - новите продукти за здраве:
http://lanasm.intwaylife.com/
Mоят видео канали : http://www.youtube.com/user/Lanasmintway,
Моят вестник:
http://www.sibir.bg/blog/Lanasmintway/ ,
http://www.liveinternet.ru/users/lanasmintway,
Вземи устройство Дета! Те правят чудеса! Устройства - това е вашият семеен лекар в джоба!
Покани лекарите да си сътрудничат! Вие наистина трябва да болни хора!
Моя уебсайт:
http://lanasm.intway.me/,
http://lanasm.intway.com
Записват. Lanasm.intway@yandex.ru
Свържете се с мен на Skype: Svetlana_floks , ако имате нужда от устройството. Свържете се с мен, както и, ако искате да станете партньор. Аз ще ти помогна.
Стани ми партньор, който да изпълнява мисията си!

Публикуване на коментар