Сподели в Facebook  

събота, 11 юли 2009 г.

Свински грип в Слънчев бряг

20-годишна германска туристка е болна от свински грип, съобщи днес зам.-шефът на МБАЛ в Бургас Стелиян Славов. Тя е пристигнала на 3 юли на почивка в Слънчев бряг заедно със 17-годишната си братовчедка. Двете момичета са от Хановер.

Те бяха изследвани за опасната зараза преди три дни, след като българските власти получиха информация от германските си колеги, че двете летовнички може би са заразени със свински грип. Днес резултатите на едната се оказаха положителни. Най-вероятно тя се е заразила от баща си, който също е болен и се лекува в момента в болница в Германия. От РИОКОЗ разпоредиха останалите туристи, почивали в същия хотел на Слънчев бряг, да бъдат проследявани за симптоми на свински грип. На някои вече са направени и профилактични изследвания. /АСН

1 коментара:

Sr. Walter Oscar каза...

Вие сте бизнесмен или жена? Имате ли финансова бъркотия или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Нуждаете ли се от заем, за да започнете хубав малък мащаб и среден бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за вас е трудно да получите капиталов заем от местни банки и други финансови институции ?.

Нашите заеми са добре застраховани за максимална сигурност е нашият приоритет. Нашата водеща цел е да ви помогнем да получите услугите, които заслужавате. Нашата програма е най-бързият начин да получите това, от което имате нужда. Намалете плащанията си, за да облекчите натоварването на месечните си разходи. Спечелете гъвкавост, с която можете да използвате за всякакви цели - от ваканции, до образование, до уникални покупки

Ние предлагаме широка гама от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за търговски и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Домашна рефинансиране Кредити с нисък лихвен процент от 4.00% юридически лица. Вземете най-доброто за вашето семейство и притежавате вашия дом за мечти, както и нашата обща схема за заем.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗАЕМИ - КАНДИДАТСТВАМЕ ЗА ДОПУСКАНИ ЗАЕМИ.

Моля, свържете се с нас за повече информация: davis_credit100@yahoo.com
Моля да ни пишете с кредитната информация;
- Пълно наименование:
- Необходима сума от кредит ... $, €, £:
- Продължителност на кредита:
- Цел на заема:
- Град държава:
- Телефон:
- Име на сайта:

Ако сте заинтересовани да получите заем след това любезно ни пишете с изискването за заем.
Моля, свържете се с нас за повече информация: davis_credit100@yahoo.com

Искрено Ваш,
Г-жа Уанда Дейвис
davis_credit100@yahoo.com
Очакваме с нетърпение да чуем от вас най-скоро ASAP

Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: davis_credit100@yahoo.com

Публикуване на коментар